PipsChips&Videoclips se vratili albumom “Vesna”

Rockomotiva
17.10.2023.

Zagrebačka grupa PipsChips&Videoclips je danas objavila novi album, dugoočekivano izdanje pod nazivom „Vesna“.

Tekst & foto: press

Ranije najavljen singlovima ‘Pariz‘ i ‘Većinom‘, novi studijski album Pipsa prvo je albumsko izdanje grupe nakon deset godina i nagrađivanog albuma “Walt“.

“Vesna” broji ukupno osam pjesama, a glazbu i tekst potpisuje Dubravko Ivaniš. Marko Levanić i Ivan Božanić zaduženi su za produkciju i aranžmane, za mix i mastering Pavao Miholjević i Jura Ferina. Naslovnicu albuma potpisuje Nikolina Ivezić, a sniman je u studiju “Dan, Mrak”.

Na albumu su svirali i pjevali Dubravko Ivaniš koji je uz vokal svirao i klavijature. Njih je svirao i Ivan Božanić uz gitaru, a na klavijaturama je i Marko Levanić koji je zadužen i za bass gitaru. Krunoslav Tomašinec je na gitari, Zdeslav Klarić na klaviru, a Pavle Gulić je svirao bubnjeve, dok se kao prateći vokali pojavljuju Ivana Starčević, Jadranka Ivaniš i Lucija Ivaniš.

Novi materijal Pipsa najavili su ‘Pariz‘, ljubavni singl koji se, kaže Dubravko Ivaniš, dotiče ključnih pitanja koja traže konkretne odgovore, te ‘Većinom‘ koji i otvara album. Sve je to dalo uvid u dugoočekivani studijski uradak koji je upravo objavljen. Album “Vesna” objavljen je za LAA i od danas dostupan na većini streaming servisa i YT kanalu Pipsa. Na Spotify stiže kroz dva dana, a CD će biti dostupan u svim boljim shopovima sljedeći tjedan.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll