Plastic Sunday ploču najavljuje starim singlom „Letimo ka suncu“

Rockomotiva
31.01.2024.

Plastic Sunday svojim starim singlom „Letimo ka suncu“ najavili su izlazak svoje vinilne kompilacije u izdanju izdavačke kuće Pop Depresija.

Tekst: press

Foto: Jelena Ilić

Ova vinilna kompilacija je ujedno i prvo zvanično fizičko izdanje grupe Plastic Sunday koja je do sada svoja izdanja uglavnom objavljivala na internetu. Kako se pomenuta pesma nije našla ni na jednom od tri dosadašnjih online izdanja ovog niškog sastava, od danas je „Letimo ka suncu“ i na svim digitalnim streaming servisima, kao i na vinilu koji se očekuje u svim bolje snabdevenim prodavnicama ploča širom regiona.

Podsećanja radi, pesma „Letimo ka suncu“ snimljena je sada već davne 2011. godine u studiju Visoke škole elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu i u studiju Bogdana Miloševića u Nišu koji je i producent ove pesme. Spot za ovu pesmu snimio je i montirao Boško Đorđević dok iza scenografije je psychedelic ekipa Synthetic Evolution sa svojim rekvizitima.

Plastic Sunday pored objavljivanja svog LP izdanja kojim obeležavaju petnaest godina rada benda, trenutno u studiju Dibuda Janka Džambasa iz sastava Bohemija snima svoj novi materijal čije se objavljivanje očekuje u toku 2024. godine.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll