Počinje Velvet festival: Krk postaje središte glazbe i umetnosti

Rockomotiva
24.06.2024.

Punat, otok Krk // 26. – 30. lipnja 2024.


Za samo dva dana počinje osmo izdanje Velvet festivala! Od srijede, 26. lipnja do nedjelje, 30. lipnja na jadransku plažu Medane u Puntu na otoku Krku stiže preko 50 inozemnih i regionalnih izvođača koji će s publikom zaploviti u najljepše morske melodije te plažu pretvoriti u utopijsku oazu glazbe i ljetnog provoda. Na četiri će pozornice nastupiti sjajni artisti kao što su Pino D’Angiò, YĪN YĪN, Stella & The Longos, Svemirko, IDEM i brojni drugi, a zalaske će sunca posjetitelji dočekati na jedinstvenim boat partyjima i cruisingu.

Tekst & foto: press

Srijeda, 26. lipnja

Za veličanstveno će se otvorenje u srijedu, 26. lipnja pobrinuti jedinstveni i nagrađivani mnogobrojni sastav Cubismo. Čak dvanaest će se vrsnih glazbenika popeti na Main Stage te u ritmu vrućih kubanskih noći otvoriti osmo izdanje Velveta. Za warm-up i after party pobrinut će se Velvet DJs koji će posjetitelje pripremiti za sjajan festivalski provod narednih dana. Ulaz će za sve posjetitelje biti slobodan.

Četvrtak, 27. lipnja

Main Stage je drugog dana festivala rezerviran za hvaljeni nizozemski thai-funk kvartet YĪN YĪN te regionalne zvijezde IDEM-a, Vizelja, Ivu Lorens i Slow Cured. Na Love Forever stage će se popeti sjajni milanski duo Eternal Love, Ed Longo, Nevena Jeremić i Hibou, dok će Beach Stageom u zalazak sunca zavladati Herzog i Simen.

Petak, 28. lipnja

Spektakularno iskustvo prvog centralnog dana festivala priuštit će italo disko legenda Pino D’Angiò, a na Main Stageu će zablistati i magični Stella & The Longos, Reper iz Sobe, Nejc Pipp, čuvarkuća, D. i Hype by Dnll. Ljubav će na Love Forever stageu širiti dreamcastmoe, Millos Kaiser, Nikola Vemić, Bibi Seck i Dulash der DJ. Na jedinstveni Tunel stage u petak stižu Jymenik, SZCH, SunnySun, Tommiboy, Sergej Krstić, Zolium i DJ Turbomaximus. Ljetne će ritmove na Beach stage donijeti RokoRokoRoko b2b Marin B. te Zazi b2b Mima.

Subota, 29. lipnja

Atmosferu Main Stagea u subotu će usijati egzotični glazbeni kolektiv Parbleu te regionalni glazbeni junaci Svemirko, Ki Klop, Sitzpinker i Mitsko Biće. Renomirani i beskompromisni svjetski DJ Hunee u subotu će stati za pult Love Forever stagea na kojemu će se izredati i Adriatic Social Club DJs, Legalize Lambada, Marko Friedl te Aleksandra Marr. Beach Stage će plesati u ritmu Little Lu i Ane Simonović.

Osmo će izdanje Velvet festivala u nedjelju, 30. lipnja biti zatvoreno Farewell partyjem koji će se održati na Beach Stageu, a trajat će od podneva do 21 sat.

Detaljnu satnicu festivala pronađite ovdje.

Za vizualne instalacije unutar festivala ove godine zaslužni su zagrebački duo Crystal Clean i multimedijalni umjetnik Die Zoone.

Osim u sjajnim koncertima i nastupima te umjetničkim instalacijama, uz morski zrak, lagani povjetarac i sunčeve zrake posjetitelji će festivala dane moći provoditi na sunčanju i kupanju na predivnim jadranskim plažama i uvalama. Posjetitelji će ove godine uz poseban Gastro lineup uživati u vrhunskoj hrani i piću iz ekskluzivne selekcije kolektiva, kuhara i brendova. Posjetitelj kampa svako će jutro moći uživati u besplatnoj kombuchi i satovima joge.

POSLJEDNJE ULAZNICE

Sretnici koji su na vrijeme ugrabili karte zalaske će sunca dočekati na boat partyjima i cruisingu uz DJ setove, ples i kupanje. Posljednjih nekoliko ulaznica za cruisinge moguće je pronaći na linku.

U prodaji su dostupne weekend ulaznice za petak i subotu po cijeni od 49 eura, dok je za festivalsku ulaznicu potrebno izdvojiti 59 eura. U ponudi su i jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 eura, a mogu se kupiti online putem platforme CoreEvent.

Velvet festival mladim otočanima i otočankama od 18 do 27 godina nudi posebnu akciju. Dostupne su ulaznice po čak 70% jeftinijoj cijeni za jedinstveno festivalsko iskustvo! Otočani i otočanke festivalsku ulaznicu mogu kupiti po cijeni od 24 eura, a ulaz na festival bit će moguć uz predočenje osobne iskaznice i dokaza o prebivalištu na otoku Krku. Ulaznice su dostupne u sustavu CoreEvent.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll