Promocija „Vasprsnuća“ Seljačke bune

Rockomotiva
07.12.2023.

Promocija albuma „Vasprsnuće“ grupe Seljačka buna biće održana u sredu, 13. decembra u 18.30 u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Tekst & foto: promo

Na promociji će, osim članova benda, govoriti i direktor Multimedia Music Rodoljub Stojanović kao i voditelj Radija 202 i muzičar Miloš Georgijević Gera. Album će biti dostupan po promotivnoj ceni.

O albumu „Vasprsnuće“ bend Seljačka buna kaže:

U srpskom jeziku Vasprsnuće je reč koja označava ponovno rađanje, gde se to novorođeno biće vraća u život sa falinkama, grešno i malo ludo. Prslo, takoreći. Takođe, ta reč ne postoji. Vasprsnuće je naš treći studijski album i daleko od toga da je ovo ostvarenje dugogodišnjeg sna ili naš najbolji album, ali on na neki način zaokružuje ovu epohu koja je bila dosta turbulentna za nas. Taman smo se vratili posle pauze, krenuli da stvaramo i imali jednu fenomenalnu svirku nedelju dana pre nego što je krenula korona i propratno ludilo. Promenili smo gitarstu i nekako, kad se situacija stabilizovala kao da smo morali da počnemo sve iz početka. Poruka koju želimo da pošaljemo je da smo još uvek tu, aktivni, imamo neke lude ideje, i imamo šta da kažemo. Ovaj album je samo uzimanje zaleta, (ne)ozbiljnije stvari tek predstoje. Buna se nastavlja!

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll