Promotivne cene ulaznica za prvi novosadski Rock Marathon

Rockomotiva
28.09.2023.

Jedan od najvećih koncertnih događaja ove godine u Novom Sadu održaće se 18. novembra 2023. u velikoj dvorani SPENS-a. Prvo izdanje Rock Marathona obeležiće nastupi velikih domaćih i regionalnih bendova.

Tekst & foto: press

Rock ‘n’ roll se u Novi Sad vraća na velika vrata a prvo izdanje obeležiće nastupi: mađioničara za dobar provod, energičnog Neleta Karajlića, uvek misterioznog majstora dobrih svirki Gorana Bareta & Majki, benda Zoster koji je novim albumom zakoračio među legendarne izvođače regiona, velikih zvezda 90-tih godina beogradskih repera benda Sunshine koji su pre nekoliko godina napravili veliki come back na scenu pesmama koje su za vrlo kratko vreme postale vanvremenski hitnovi, Kanda Kodža i Nebojša benda koji je sinonim za kvalitetnu svirku, kao i domaćine, legendardnu novosadsku reggae/blues/rock-steady Killo Killo Bandu koja će vas definitivno naterati da se dobro izđuskate.

Kako organizatori izjavljuju:

Rock Marathon se organizuje bez finansijske podrške bilo kakvih sponzora i institucija, jer jedina i ona najvažnija je podrška publike, za koju verujemo da će podržati našu ideju i po vrlo pristupačnim cenama nabaviti svoje ulaznice i doći u velikom broju 18. novembra na Spens.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.800 rsd možete rezervisati na svim prodajnim mestima Gigstixa kao i online na linku https://new.gigstix.com/event/rock-marathon-novi-sad-18-novembar-2023/.

Vidimo se 18.11. na Spensu!

Tagovi:

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll