Punk Rock Holiday Festival: Poslednje karte u prodaji

Rockomotiva
14.05.2024.

Manje od 500 ulaznica je ostalo u zvaničnoj prodaji za ovogodišnji Punk Rock Holiday 2.4, muzički festival koji se tradicionalno održava u Tolminu, u Sloveniji, svake godine, početkom avgusta.

Priredio: Dr Slobodan Kotlajić – Buzda

Na poslednjem sastanku celokupne produkcije Punk Rock Holiday festivala koje je bio pre par dana prošao veoma uspešno, dogovoreno je nekoliko organizacijskih promena i dopuna koje će se sprovesti u okviru  ovogodišnjeg izdanja.

Iz mnogo razloga odlučeno je da se glavna bina festivala izmesti u odnosu na prošlogodišnje izdanje i vrati tamo gde je stajala svih ranijih godina. Zbog konstantnih pritužbi da ne može da se u kampu spava u sitne sate, odlučeno je da se Hangar after party bina ukine, a kompletna lista učesnika na beach stejdžu biće uskoro kompletirana i u potpunosti gotova.

Korona je nekako najviše uspela da zaustavi beach stage bendove jer zbog ekonomskih posledica od pandemije mnogi od njih nisu uspeli da organizuju svoje evropske turneje, tako da postoje manji problemi, ali da će svaka nedoumica oko celog lajnapa na beach stageu biti pravovremeno  otklonjena. Sve u svemu, sve će biti u redu, uostalom kao i svake godine, poručuju iz organizacije festivala Punk Rock Holiday 2.4  i očekuju vas od 06. do 09.08.2024., sa posebnim programom na warmap koncertu za dobrodošlicu 05.08.2024., na vašem omiljenom punkrock muzičkom festivalu u Evropi, Punk Rock Holiday 2.4.

Podsetimo, svoje učešće na ovom festivalu za 2.4 izdanje, davno su potvrdili veliki main stage bendovi kao što su Rise Against, The Exploted, Flogging Molly, Descendents, No Fun At All, Alkaline Trio, Comeback Kid, Mad Caddies, Terror, Strung Out, A Wilheam Scream…, što apsolutno potvrđuje i dalje najviši kvalitet izvođača u žanru i svrstava ovaj muzički festival u kategoriju najprestižnijih evropskih punkrock festivala, i znači da Punk Rock Holiday i ove godine čeka na vas.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll