Random vas očekuju u novoj epizodi Balkanrock Sessions

Rockomotiva
18.05.2023.

U novoj epizodi muzičke Youtube emisije Balkanrock Sessions nastupao je beogradski bend Random. Ovaj izvanredni sastav, nastao je 2010. godine, a čine ga talentovani muzičari: Angelina Kačunković (vokal), Jelena Mihić (bas gitara), Stefan Biljanovski (bubanj) i Stefan Gaćeša (gitara i producent).

Tekst: promo
Foto: Damjan Jovanović

Iako ime Random može implicirati slučajnost, njihova muzika je sve samo ne slučajna. Gitarski rifovi su precizni i upečatljivi, dok bas linije dodaju dubinu i bubnjevi stvaraju ritmičku podlogu za Angelinin izuzetno širok vokalni raspon. Iza sebe imaju na stotine klupskih svirki i nastupa po raznim festivalima u Srbiji i regionu, i nekoliko izdanja kao što su Smile and Wave (2015), Rewind (2016), Sun Moon Stars (2019) i Random (2020).

Pored muzičkog dela u kojem su predstavili neke od njihovih tvrđih pesama kao što su “Muladhara” ili “Stepping Stone”, imate priliku i da se upoznate s njihovom muzikom i zaronite dublje u priče koje stoje iza pesama. Otkrili su i kako je nastao njihov poslednji studijski album, dok Angelina deli svoje mišljenje o tome kako je biti žena u rok bendu.

Posetite Balkanrock YouTube kanal i uživajte u njihovom nastupu, a klikom na subscribe dugme bićete među prvima koji će saznati sve nove muzičke epizode koje će izlaziti na Balkanrock Youtube kanalu.

Takođe, preporučujemo da pogledate neke od prethodnih epizoda Balkanrock Sessionsa, gde su nastupali bendovi poput Bjesova, Obojenog programa, Kenija nije mrtav i Ide Prester. Uživajte u njihovoj muzici i fascinantnim intervjuima, dok se zajedno radujemo sledećoj epizodi!

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll