Repetitor zahvatio “Iz izvora” ludih kreativaca

Rockomotiva
20.03.2023.

Beogradski rokenrol trio Repetitor objavio je novi video spot za singl ‘Sa izvora’, četvrti po redu sa poslednjeg albuma ‘Prazan prostor medju nama koji može i da ne postoji’ (Moonlee Records, 2020.).

Piše: Miran Rusjan
Foto: Filip Tasić

Aktuelni spot za pesmu ‘Sa izvora’ režirao je sjajni mladi reditelj Nikola Stojanović, a snimio talentovani direktor fotografije Mladen Teofilović, deo tima Recharge&Revolt. Bend je sa ovim umetnicima već sarađivao i snimio spot za pesmu ‘Kroz vetar’. Za produkciju zaslužni su vredni momci iz Vrabac filma.

Ovaj projekat realizovan je tokom tri najhladnija dana februara 2023. na lokacijama u okolini Novog Sada. Ekipa je tokom snimanja boravila i živela zajedno u izazovnim uslovima poput neke čudne porodice ludih kreativaca što se odrazilo i na atmosferu samog spota. Posebnu notu ovom spotu dao je Goran V Popovski, perspektivni mladi fotograf koji se prvi put našao ispred kamere u ulozi glumca, pored članica benda Repetitor.

Video spot je snimljen uz veliku podršku, ljubav, i kreativnost dragih prijatelja i saradnika bez kojih ne bi bio ono što jeste.

Sledeći koncert Repetitora je na Kontakt konferenciji u Beogradu, gde će sa gostima Ministranti nastupiti u subotu, 25.3. u sali Amerikana Doma omladine.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll