Roots Revival festival dovodi najaktualnija reggae imena u Crnu Goru

Rockomotiva
26.06.2023.

Posjetite drugo izdanje Roots Revival Reggae festivala koji će se održati 4. i 5. kolovoza na tvrđavi Forte Mare u Herceg Novom u Crnoj Gori. Festival ima dvije pozornice; pozornica Žalo smještena na plaži Škver započinje u 16 sati s nastupima DJ-eva iz regije i cijelog svijeta.

Tekst & foto: press

Uživajte u kulinarskim delicijama gastro tima, koji predstavlja egzotičnu karipsku i međunarodnu kuhinju. Ulaz na pozornicu Žalo je besplatan.

Glavna pozornica, smještena unutar povijesne tvrđave Forte Mare počinje u 20 sati i nudi edukativni program o reggae glazbi s profesorom Sir Jamesom iz Francuske. A oba dana će obilježiti fascinantni nastupi međunarodnih i regionalnih reggae bendova i zvijezda. U Crnu Goru s Jamajke dolazi zvijezda u usponu Micah Shemaiah s pratećim sastavom Dreadites, te Marcus Gad iz Nove Kaledonije koji personificira obnovu meditativnog roots reggaea.

Popis izvođača:

4. kolovoza:

Micah Shemaiah & Dreadites (Jamajka)
Hornsman Coyote (Srbija)
Killo Killo Banda (Srbija)
Sir James (Francuska)
Dadaman (Crna Gora)
Ital Vision (Srbija)
Mizizi (Srbija)

5. kolovoza:

Marcus Gad & Tribe (Francuska)
Brain Holidays (Hrvatska)
White Squall Sound System (Srbija)
Sir James (Francuska)
DJ Mono (Crna Gora)
Selektor Deda (Crna Gora)

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Gigstix Crna Gora, u trgovinama Tabacco S i na blagajnama JUK Herceg Festa (Dvorana Park i tvrđava Forte Mare).

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll