Seed Holden nastavlja nadahnuto sa “Wide world”

Rockomotiva
29.08.2023.

Pjesma je nastala davne 2016 u Dublinu. Pošto sam onda još bio zelen kao cijela Irska, odlučio sam napisati stvar ‘samoohrabrenja’, najavljuje svoju novu temu kantautor Ljudevit Ivić, odnosno Seed Holden.

Tekst & foto: press

Opjevati onaj osjećaj koji te tjera da spakuješ kufere i odeš u nepoznato, znatiželjan, čisto da vidiš što tamo ima. Želja je bila soundscapeom dočarati široki svijet, mješavinu straha, uzbuđenja, ali i veselja i melankolije i ona velika i prostrana neba Zapada gdje se sunce uvijek žari na horizontu. ‘Wanderlust’, rekli bi jednom riječju Angli.

Ali zanimljivo je da sam sve ovo vrijeme otkad je pjesma nastala mislio da je jedini glazbenik koji ju može prenijeti kako treba Kelly Jones iz banda Stereophonics! I tako se odlučih pisati bendu da ih pitam bi li bili zainteresirani uzeti stvar i snimiti ju – menadžment je pak odgovorio (na moje čudo) da dečki cijelu svoju karijeru stvaraju svoj materijal sami i na to su vrlo ponosni! Tko zna, da sam attachao demo možda bi i razmislili, hehehe. To je bio znak da moram uzeti stvar u svoje ruke i konačno ju snimiti! I nakon par (čitaj: puno) neuspjelih pokušaja zabilježavanja ove trake, mislim da sam ovaj put konačno uspio. Nikad se prije nisam toliko dugo hrvao s nekom pjesmom, ali vjerujem da se isplatilo! Ponosan sam na rezultat i vjerujem da će dobro rezonirati s drugima!

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll