Serija koncerata Amire Medunjanin u Srbiji: Pripremite se za magičnu muziku

Rockomotiva
30.09.2023.

Amira Medunjanin, umetnica magičnog glasa, održaće od 15. do 20. novembra pet koncerata širom Srbije, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Tekst & foto: press

Turneju započinje u Bioskopu Kruševac (15.11.), zatim nastavlja put Niša, i to u Narodnom pozorištu (16.11.), dva dana kasnije, tačnije 18. novembra, glas će pustiti u Kulturnom centru u Zrenjaninu, zatim Centru za kulturu u Požarevcu (19.11.), a onda turneju završiti 20. novembra u Domu vojske u Pančevu.

Kraljica sevdaha” ili “Bosanska Bili Holidej“, kako joj mnogi tepaju, svojim jedinstvenim glasom i muzikom koju stvara dugih 20 godina, širi neku magiju da joj se publika vraća iz koncerta u koncert.

Njen glas može se čuti širom sveta. Od 365 dana, ona je 300 u putu. Svet je obišla tri puta, a kako stvari stoje i opet će. Nema gde nije pevala, ali gde god bila jedno je sigurno – svojoj publici uvek da vrhunsku muziku, izazove more suza, smeha, pošalje veliku istinsku ljubav…

Sa svojom publikom ima poseban odnos, a da je to zaista tako govori i to da je na jednom gostovanju u dalekom Tajvanu rekla da “ako se nekad neko zaputi u Sarajevo, da je slobodno kontaktira i da će rado pokazati grad i popiti kafu”, što se samo dva meseca kasnije zaista i dogodilo.

Ljudi koji dođu na moje nastupe, bez obzira na godište, jednako cene i poštuju tradicionalnu muziku. To mi je najbitnije, Kada delite muziku sa istomišljenicima, to vas dodatno inspiriše da date i više nego što mislite da možete, rekla je Amira za domaće medije.

Trenutno je u pripremi novi album sa autorskim pesmama, a dok se ne pojavi u prodaji, njen glas možemo čuti tokom novembra širom Srbije.

Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin možete kupiti putem servisa Tickets.rs u Kruševcu, Nišu i Zrenjaninu, kao i na blagajni Centra za kulturu u Požarevcu, Kulturnom centru u Zrenjaninu i Domu vojske u Pančevu.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll