Sivi promovišu „9“

Rockomotiva
06.04.2023.

Promocija albuma „9“ grupe Sivi biće održana u utorak, 18. aprila u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Tekst i foto: promo

Na promociji će govoriti direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović, frontmen benda Sivi Dejan Mrkalj i pisac i kritičar Ivan Ivačković.

Album “9” drugi je studijski album grupe Sivi i najavljen je 2021. godine video singlom za pesmu „Iznad promene“. U tom periodu Sivi snimaju još tri pesme u studiju „308” u Zemunu. Rade Bogdanović (The Blak) finalizira miks za poslednje tri pesme na albumu u svom “Dreatime Sounds” u Sidneju.

Nakon objavljivanja digitalnog izdanja albuma koji je dostupan na svim relevantnim muzičkim platformama, usledio je drugi video singl za pesmu „Bledim” koja simbolično zaokružuje jedan period rada Sivih.

Poetika tonova i numerološka simbolika je konačno materijalizovana u obliku CD izdanja, albumom “9” u izdanju diskografske kuće Multimedia Music. Sivi nastavljaju gde su stali pre devet godina kad je izašao prvi album “7”.

Pripremili smo i novi video singl ’Volim tvoj svet’, kaže Dejan Mrkalj, autor i frontmen benda i nastavlja: Spot je urađen u crno-beloj tehnici kao i komletan dizajn i omot albuma. Maska mačke u novom spotu simbolizuje jedan od devet života kroz koje je kao autor prolazio stvarajući ovaj album. Da bi ste opstali na domaćoj muzičkoj sceni potrebno je mnogo snage i upornosti koja dolazi iz čiste ljubavi prema muzici a izaći iz anonimnosti i doći do šire publike za jednog umetnika je posebna priča.

Tagovi:

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll