Slaughter Heavy Metal Festival: Metalci u klanici!

Rockomotiva
17.06.2024.

Treći međunarodni Slaughter Heavy Metal Festival autorskih hevi metal bendova, održaće se od 5. do 7. jula 2024. godine na na dva stejdza u prostoru nekadašnje doljevačke klanice.

Tekst & foto: press

Pored grupa iz Srbije, nastupaće gosti iz Albanije, Bugarske, Mađarske i Finske.

Program prve večeri, u petak 5. jula, otvara kruševački postpank-industrial dvojac Ludwig Ludwig, a sledi nastup sada već kultnog beogradskog black metal sastava Kolac. Prve večeri nastupaju još Erina and The Elementals, hard rok metal sastav iz Albanije i Senshi, srpski ragga metal bend koji je još osnivanja popularniji u Japanu nego u Srbiji.

Drugog dana festivala, u subotu 6. jula, program otvara novosadski stoner hevi rok bend Northern Revival, a sledi nastup kultnog niškog prekaljenog benda Gospodin Pinkio. Slede nastupi gostiju iz Bugarske, hevi benda Form Of Existence i nastup gostiju iz Finske industrial metal benda Dome Runner.

Program u nedelju 7. jula otvara koncert stoner-grandž benda Good Ol’ Bastards, slede novosadski post-hardcore/mathcore sastav Polywhy, a u velikom finalu trećeg izdanja Slaughter Festivala nastupaju power-metal bend Mervom iz Mađarske, kao i Throat, heavy-nois-darck-rock bend iz Finske.

Ulaz za posetioce je i ove godine besplatan, a pored besplatnog ulaza, posetioci već sada mogu na zvaničnom portalu festivala da rezervišu i svoje besplatno mesto u kampu. Za posetioce, kao i ranijih godina, biće organizovan besplatan prevoz iz Niša i Leskovca.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll