UK SUBS zatvara Main stage Punk Rock Holiday-a u Tolminu

Rockomotiva
14.06.2024.

Ne znam koliko ste znali, ali legendarni engleski bend UK SUBS ima dugu istoriju neverovatnih nastupa u Sloveniji, a nakon što su objavili zasluženu penziju, organizatori muzičkog festivala Punk Rock Holiday 2.4 smatrali su da je pošteno da svoj poslednji nastup u Sloveniji odsviraju u Tolminu.

Piše: Dr Slobodan Kotlajić – Buzda

I jeste tako, jer je nedavno Charli Harper proslavio 80 – ti rodendan i verovatno ćete jednu od poslednjih prilika da ga vidite uživo imati na festivalu Punk Rock Holiday 2.4, Tolmin, Slovenija. Kompletnoj listi bendova koji nastupaju na festivalu dodati su i energični švedski skejt pank pod nazivom VENEREA, a kad su u pitanju beah stage headlineri, evo još 5: THE MEFS, THE DROVNS, iDESTROI, SPIDER i MARCH! i pošto su ove godine organizatori rezervisali više bendova nego slobodnih mesta, produžili su beach stage za još jedan dan, što praktično znači da cela žurka na beach stage + main stage kreće odmah od ponedeljka, 05.08.2024. i traje do petka 09.08.2024.

Dakle, spoj mladosti i iskustva, reklo bi se najraznovrsniji PRH 2.4, sa svakako najboljim warmup koncertnim danom do sada, jer će u ponedeljak glavne zvezde biti RISE AGAINST, ali tu su i DESCENDENTS, MAD CADDIES, TOESTERS, + bendovi na beach stageu, a od utorka biće tu FLOGGING MOLLY, COMEBACK KID kao headlineri na glavnoj bini, u sredu LESS THAN JAKE i TERROR, u četvrtak NO FUN AT ALL I H2O, dok će u petak glavni bendovi na main stageu biti ALKALINE TRIO i EXPLOITED, kao i još mnogi, mnogi drugi izvođači… Poslednje karte su u opticaju, pogledajte u e-prodavnici ili direktno kod beach stage bendova koji će biti više nego srećni da vam pruže vašu kartu za zemaljski raj koji se u tom periodu nalazi u Tolminu.

Sve informacije možete naći na sledećim linkovima: Ukaznice na: https://punkrockholiday.mojekarte.si, a sve ostale validne informacije na: www.punkrockholiday.com, prevoz sa festivala Brakrock u Belgiji i nazad na: https://bit.ly/BrakrockCoach2024, a sa aerodroma u Ljubljani možete najlakše do Tolmina doći sa: https://bit.ly/AirportShuttle2024.

Ovde treba dodati i najsvežiji video klip i još jedan Oskar, za glavnog u medija timu Punk Rock Holiday muzičkog festivala, Jaku Čurliča koji je u svom najnovijem aftermuviju kadrovima sa PRH 2.3 izdanja u 6 i po minuta i praktično objasnio zašto je Punk Rock Holiday i dalje jedan od najboljih punk muzičkih festivala na svetu.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll