Urban&4 oduševili prepunu Arenu spektakularnim koncertom

Rockomotiva
12.06.2023.

Damir Urban i njegova Četvorka u subotu navečer su maestralnim koncertom u suradnji sa Simfonijskim orkestrom HRT-a odsvirali presjek svojih najvećih hitova i oduševili punu Arenu Zagreb. Simfonijskim koncertom je ravnao maestro Alan Bjelinski, a od prve do posljednje pjesme Arena je uglas pjevala s Urbanom te mu nisu dali da ode s pozornice.

Tekst: press
Foto: Nikola Knežević

Mjesečev rog, “Nitko osim nas” i “Biram ptice” pjesme su kojima je otvorio svoj najveći koncert dosad, a Damir Urban je otpjevao i genijalne “Ruke“, “Talijanezu” te “Sutra ćemo pričati“. Na pjesmi “Ni u tvome srcu” mu se na pozornici pridružio kolega i veliki prijatelj Rade Šerbedžija, koji je originalno taj singl otpjevao s Kemalom Montenom.

Moja voda“, “Nebo“, “Iskra” te “Mjesto za mene“, posebno su potaknule publiku da glasno pjeva s Urbanom, a redovni dio koncerta završen je pjesmom “Mala truba”, na kojoj mu se na električnoj gitari pridružio Ante Gelo.

Dirigent“, “Samo” i “Astronaut” singlovi su koje je Damir Urban u pratnji orkestra otpjevao na prvome bisu, no publika ga i dalje nije puštala s pozornice. Zbor Mozartine mu se pridružio na drugom bisu, a nakon pjesama “Priđi mi bliže” i “Black Tattoo“, publika je bila u posebnoj ekstazi tijekom pjesme “Svijet za nas“, kojom je službeno završen Urbanov koncert karijere u zagrebačkoj Areni.

Večer prepuna sjajne energije i savršene glazbe još jednom je dokazala da Damir Urban svojim koncertima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Na pozornici u Areni Zagreb nije skrivao koliko mu znači što su se okupili u toj velikoj dvorani, a publika mu od početka pa do samoga kraja nije ostala dužna. Koncert je to o kojem će se još dugo pričati s posebnom emocijom.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll