“Vajbaj” uz novi singl Brain Holidaysa

Rockomotiva
16.06.2023.

Postoji velika opasnost da vas ova pjesma uzme u svoj vrtlog pozitive već u prvoj sekundi slušanja.

Tekst: press
Foto: Tina Grgić

Brain Holidays su našli lijek koji iz glave uklanja brige i na lica stavlja osmijeh. Zove se ‘Vajbaj sa mnom‘ i nitko na njega nije imun. Kad jednom zažmiriš i otisneš se negdje daleko, poželiš tamo i ostati, tako da će ova stvar biti na repeatu u mnogim slušalicama.

Kad ti ekipa zabrije i završite u krivom điru dovoljno je posložit vajb. Vajb se najbolje regulira mjuzom. Vajbaj s nama, budi to što jesi i garantiramo dobar vajb u svim okolnostima – poručuje ekipa Brain Holidaysa.

‘Vajbaj sa mnom’ prvi je singl nakon hvaljenog albuma “Jamaican Connection”, snimljenog na sunčanoj Jamajci, u svjetski poznatom Tuff Gong studiju. Omiljeni reggae bend donosi nam pjesmu koja na prvu obuzima dobrim vibracijama, pozitivom i prepoznatljivim groovom.

Pjesma je snimljena u RSL studiju u Novom mestu, u vrijeme održavanja workshopa MPA akademije što su Holidaysi iskoristili i za kraj pjesme snimili jedan neplanirani singalong zbor.

‘Vajbaj sa mnom’ podiže vibracije na najviše razine, i zato stisnite play, pojačajte zvučnike i zavibrirajte sami sa sobom i s okolinom!

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll