Vatra singlom ‘Nitko osim nas’ poziva na rođendanski koncert

Rockomotiva
26.04.2024.

U čarobnom prostoru zagrebačke Šalate, 25.05.2024, Vatra će proslaviti 25 godina glazbene karijere, a uoči koncerta objavljuju i novi, treći po redu singl s nadolazećeg albuma, pjesmu ‘Nitko osim nas’.

Tekst: promo
Foto: Mare Milin

Autor glazbe i teksta je Ivan Dečak, a pjesma je dobila i prateći video u režiji Radislava Jovanova Gonza. To je ujedno i trinaesti video spot kojeg je Gonzo snimio s Vatrom, od samih početaka njihove karijere.

‘Nitko osim nas’, pjesma je uronjena u mirise i boje proljeća i ljeta. Istovremeno, ona je hommage brit-popu pod čijim smo pozitivnim utjecajem razvijali našu glazbu od samih početaka pa sve do danas, kad s nestrpljenjem očekujemo proslavu našeg 25. rođendana na kojemu ćemo, između ostalih pjesma, uživo izvesti i najnoviji singl – o novom singlu kaže autor Ivan Dečak i poziva sve na najveći dosad Vatrin samostalni koncert: Pridružite nam se 25.5.2024. na Šalati, jer poziv na rođendan se ne odbija!

Koncertom na Šalati Vatra obilježava 25 godina od objave svog prvog studijskog albuma “Između nas” (1999, Jabukaton) s kojeg i danas na koncertima izvode pjesme ‘Bilo je dobro dok je trajalo‘ i ‘Vrati se‘.

Ova okrugla obljetnica idealan je povod za druženje s publikom na jednoj od najljepših zagrebačkih koncertnih lokacija na otvorenom.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll