Zoe Kida u autobiografskoj “Keks”

Rockomotiva
25.05.2024.

Autentična kantautorka Zoe Kida nam, posle zapaženih singlova “Bejbi“, “Žena dete”, “Sunce” i “Voli me“, predstavlja autobiografsku pesmu “Keks” u kojoj će se, verujemo, mnogi roditelji pronaći. “Keks” je četvrti po redu singl sa EP-a “Žena dete” za koju je muziku i tekst napisala Zoe, dok aranžman potpisuje Ivan Mirković Bambi.

Tekst: press
Foto: Lea Bodor

To je iskrena, duhovita, autoironična ispovest umorne mame koja glad za snom zamenjuje keksom i slatkišima. Zoe se sa osmehom seća neprospavanih noći, dana “mrmota” koji nemaju ni početak ni kraj. U šali nazvana “tužna” pesma sa hepiendom, “Keks” je tu da nas nasmeje, oraspoloži, podseti na slatke muke koje sve zajedno prolazimo kao roditelji.

Zoe kroz pesmu priča priču koja je podsećanje svežim mamama da nisu same i da imaju podršku drugih žena. “Verujem da će me mnogi razumeti”, kroz osmeh je istakla Zoe Kida. Njena muzika nastaje spontano, iz njene radoznale duše, miksanjem soula, rnb-a, funka, popa, afro žanrova i aktuelnih muzičkih trendova i tendencija. Kao i uvek, Zoe je i u “Keksu” svoja, prepoznatljivog glasa i modnog stila. Ovih dana se može očekivati i spot za pesmu “Adam i Ševa”, dok će poslednja pesma “Visočanstvo” sa EP-a “Žena dete” biti predstavljena u septembru.

Zoe Kida za jesen najavljuje i svoj album prvenac “Cosmic delivery”. Svoju svestranost ona pokazuje i kroz svoj brend Žena dete, u kom dominiraju majice sa natpisima stihova njenih pesama.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll