Analiza umA – Kurbla

01.05.2023.
Rockomotiva

Bajkeri su poznati po svojoj strasti prema motorima, slobodi i avanturističkom duhu. Za mnoge od njih, vožnja na dva kotača predstavlja više od pukog prijevoznog sredstva – to je način života. Iz tog razloga, mnoge pjesme posvećene su upravo bajkerima i njihovoj ljubavi prema motociklima.

Tekst: promo
Foto: Ivo Janjić

Jedna od takvih pjesama je i ‘Kurbla’, novi singl Analize umA, žestoka rockerska pjesma koja slavi brzinu, slobodu i dobru zabavu.

Našom novom pjesmom “Kurbla” pozdravljamo sve bajkere i želimo im sretan put i dobar provod. Isto tako ih molimo da nakon dobrog provoda odmore, odspavaju te trijezne glave krenu dalje! – kažu iz Analize umA.

Dinamičnim, a opet jednostavnim video-spotom, snimatelj i montažer Anto Pavić, uspio je prenijeti atmosferu pjesme i slikovito prikazati energiju koju je Analiza umA izbacila u Dadinoj garaži “DM-Fahrzeugtechnik”. Nina Juraga, njemačka glumica našeg porijekla preuzela je kormilo i svojim umijećem obogatila spot na čemu su joj fankfurtski rockeri posebno zahvalni.

‘Kurbla’ je poziv svim bajkerima da se pridruže ovom uzbuđenju i da se prepuste strastima koje ih pokreću. Uz moćne gitarske rifove i snažne bubnjeve, ova pjesma ne samo da slavi ljubav prema motorima, već i uzbuđenje koje dolazi s vožnjom, mnogobrojnim okupljanjima, i ogromnu pozitivu koju ova zajednica odašilje gdje god se nađe.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll