Anja Rupel i Bojan Jambrošić – Gdje je ljubav

23.04.2024.
Rockomotiva

Nakon prošlogodišnjeg povratka na koncertne pozornice, Anja Rupel zatvorila se u studio sa svojim timom, Mitjom Goršetom i Alešom Klinarom, i napisala novu pjesmu ‘Gdje je ljubav’ koju je glazbenica i autorica snimila zajedno s renomiranim pjevačem Bojanom Jambrošićem.

Tekst: press
Foto: Rok Breznik

Unatoč činjenici da su se dvoje glazbenika prvi put susreli tek na snimanju pjesme u Ljubljani, nastala je balada ispunjena posebnom vrstom magije koja je zajednička svim onim duetima koji ostavljaju dojam. Ubrzo nakon objave, ljubavnu pjesmu prenijele su radio postaje diljem bivše zajedničke države, nizali su se intervjui, a slušatelji su nekoliko mjeseci s nestrpljenjem čekali nastavak priče u obliku video spota.

Anja i Bojan u suradnji s redateljem Rokom Breznikom odlučili su dan snimanja provesti u idiličnom primorskom mjestu Vipavski križ, a kao protuteža snimanje je praćeno u Ljubljani. U igri je bilo nekoliko lokacija za snimanje, no prevagnula je odluka redatelja koja je impresionirala oboje glazbenika:

Vipavski križ je izuzetno lijep grad, izgleda kao iz bajke. Vrijeme je bilo divno, svi su bili super ljubazni, i Bojan i ja smo bili oduševljeni lokacijom, a mještanima smo obećali da ćemo sigurno opet doći, objasnila nam je Anja neke detalje o danu snimanja, znao je redatelj Rok Breznik lokaciju dobro od prije, samo snimanje je bilo vrlo opušteno, bez napetosti, sve je prošlo kako smo zamislili.

Ni Bojan nije krio oduševljenje primorskim gostoprimstvom, a prije svega je bio jako zadovoljan što je snimio duet s pjevačicom koju obožava cijela regija:

Jako sam sretan što mogu surađivati ​​s legendarnom pjevačicom Anjom Rupel. Kad sam prvi put čuo pjesmu, nisam puno razmišljao, već sam odmah pristao na suradnju. Na snimanju je bila sjajna energija između nas, Anja i ja smo se odmah skužili. Na setu smo se također lijepo zabavili, upoznao sam prekrasna slovenska mjesta koja prije nisam poznavao, Anja i ekipa sa snimanja bili su stvarno izvrsni domaćini. Jako vjerujem u ovu pjesmu, siguran sam da će se slušateljima svidjeti kombinacija naših vokala i energije koju nosimo.

Nakon snimanja ekipa se vratila u Ljubljanu, gdje su kod Anje, uz pizzu, čekali večer kada je u podzemnoj garaži iza Bežigrada započeo drugi dio snimanja. Iako je snimanje spota trajalo cijeli dan, svi u ekipi bili su dobro raspoloženi i zadovoljni snimljenim materijalom. Crno-bijeli spot savršeno nadopunjuje pjesmu, a u spotu možemo primjetiti itekako Anjin otmjeni imidž za koji se pobrinuo izvrsni Sašo Radovič, a Anja i Bojan još su jednom dokazali da zajedno odlično funkcioniraju.

Anja Rupel, koja je karijeru započela u Jugoslaviji s grupom Videosex, već je snimila nekoliko dueta (Davor Gobac, Hari Varešanović, Toše Proeski), no publici je najviše ostala u sjećanju suradnja s makedonskim glazbenikom Tošom Proeskim u pjesmi ‘Kranje vrijeme‘, koji je odjeknuo u svim zemljama ove regije.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll