Bang Bang – Striptease

24.09.2023.
Rockomotiva

Treći studijski album grupe Bang Bang nosi naziv “Kino i kokice” te stiže ekskluzivno na digitalne platforme u petak, 29. rujna.

Tekst: press
Foto: Raul Brzić

Već tjedan iza u prodaji će se naći i fizičko izdanje na CD-u, a novi album zaživiti će i u koncertnom prostoru, i to u Boogaloou 7. listopada na promociji albuma, za koju Bang Bangovci pripremaju puno iznenađenja. Ovaj koncert ujedno je i proslava 10 godina rada benda koji je ostavio trag podarivši nam neke od fantastičnih hitova poput “Imam“, “Superstar“, “Sebi dovoljni”, “Kako stoje stvari“, “Papar i sol“.

Naš treći album pod nazivom ‘Kino i kokice’ izaći će taman koji dan prije koncerta i jako nas veseli da smo uspješno tempirali objavljivanje 10 novih pjesama za 10. godišnjicu benda i to sve u 10. mjesecu! Na novom albumu poigrali smo se sa različitim žanrovima, od rocka, popa, hip hopa i bluesa i baš zbog toga nosi naziv ‘Kino i kokice’ – za svakog po nešto, zavali se, uzmi kokice i izaberi svoj film – poručuje Hrvoje Prskalo.

Zadnjim singlom “Striptease“, koji je ujedno njihov peti singl s nadolazećeg albuma i rezultat odlične suradnje s Baby Dooksom, Bang Bang je osvojio top ljestvice i još jednom nas podsjetio zašto su jedan od naših najboljih bendova.

Iza sebe imaju dva albuma i dvadesetak singlova i spotova, a i danas uživaju u svom poslu kao i prvog dana kada su se okupili i predstavili singlom “Nešto me pogodilo” te osvojili nagradu Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na HR Top 40. Jedan od svojih najvećih hitova, “Imam”, predstavili su na 62. Zagrebačkom festivalu, a on im donosi Porina za Novog izvođača godine. U lipnju 2015. godine Bang Bang objavljuje album prvijenac pod nazivom “Bez obzira na sve”, a godinu završava kao najbolji mladi bend na dodjeli “Mega Muzika Awards 2015”.

I nakon svih ovih uspjeha, samo su nastavili raditi i graditi uspješnu karijeru. Nakon rođendanskog koncerta u klubu Boogaloo, Bang Bang planira slavljeničku koncertnu turneju po Hrvatskoj, ali i snimanje best off albuma s akustičnim obradama najvećih hitova.

U Boogaloou će svatko imati priliku nabaviti i svoj primjerak CD-a, a na bini će nam se pridružiti i nekoliko dragih nam gostiju koje nećemo otkriti, neka to bude iznenađenje za sve koji dođu s nama proslaviti rođendan. Proći ćemo kroz presjek sva tri albuma, premijerno izvesti dvije, još neobjavljene pjesme i glasno proslaviti 10 godina benda – navodi Lara Antić.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll