BendOver – Hladna lejdi

29.05.2023.
Rockomotiva

Grupa BendOver objavila je video spot za pesmu „Hladna lejdi“ sa albuma „Zidovi prošlosti“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

Tekst: press
Foto: Nikola Dilberović

Pesma je nastala u vihoru pesama koje su se našle na albumu „Zidovi prošlosti“. U svom opisu nosi jednu simpatičnu priču o osobi ženskog pola koja je bila inspirativna stihoklepcu. Dakle, reč je o ženi koja je svoju lepotu čuvala samo i samo za sebe ne računajući na šamar vremena koji ispred nosa vrlo temeljno i detaljno prikazuje prolaznost, objašnjava bend i kratko dodaje: Za detalje… pa preslušajte pesmu!

U video spotu iskorišćeni su snimci sa nastupa grupe na Zaječarskoj gitarijadi. Video je snimao Milan Trkulja, editovao Sava Kozarski, a efekte potpisuje Goran Pantić.

BendOver je autorski bend iz Beograda koji neguje čist i čvrst zvuk rock’n’rolla a trenutnu postavu benda čine Miloš Došić – Buca (vokal, usna harmonika), Vladan Vučić – Vule (gitara, prateći vokal), Goran Pantić – Panta (gitara, prateći vokal), Ivan Đačić – Đakon Strasni (bas gitara, prateći vokal) i Mario Milićević – Maki (bubnjevi).

Kažu da njihova muzika najbolje dolazi do izražaja na bini, pa pozivaju sve one koji žele da se u to uvere, da budu na nekom od njihovih predstojećih nastupa, od kojih je prvi na Air festu krajem juna.

Debi album „Zidovi prošlosti“ objavii su za diskografsku kuću Multimedia Music. Izdanje je dostupno na prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll