BendOver – Poslednji ples

13.05.2024.
Rockomotiva

Grupa BendOver objavila je video spot za pesmu „Poslednji ples“ sa izdanja „Zidovi prošlosti“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

Tekst & foto: press

Grupa BendOver predstavila je još jedan video spot sa albuma “Zidovi prošlosti“. Ovog puta, ekranizovana je pesma „Poslednji ples“ za koju članovi benda veruju da će dotaći mnoge:

Ceo album je naparfemisan osećajem čovekove borbe sa samim sobom. A ova pesma je nekako direkt u bradu s propratnim krošeima, kaže frontmen Miloš Buca Došić i dodaje: Verujem da će se mnogi pronaći u ovoj priči.

Spot za pesmu „Poslednji ples“ sniman je u Obrenovcu:

Svojom radnjom ovaj video kroz metaforu prati unutrašnje nemire koji sa svih strana stiskaju stihoklepca.

 

BendOver je autorski bend iz Beograda koji neguje čist i čvrst zvuk rock’n’rolla a trenutnu postavu benda čine Miloš Došić – Buca (vokal, usna harmonika), Vladan Vučić – Vule (gitara, prateći vokal), Goran Pantić – Panta (gitara, prateći vokal), Ivan Đačić – Đakon Strasni (bas gitara, prateći vokal) i Boris Jerić (bubnjevi). Kažu da njihova muzika najbolje dolazi do izražaja na bini, pa pozivaju sve one koji žele da se u to uvere, da budu na nekom od njihovih predstojećih nastupa.

Debi album „Zidovi prošlosti“ objavili su za diskografsku kuću Multimedia Music. Izdanje je dostupno na prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll