Bogunov – O radosti

01.06.2023.
Rockomotiva

Nakon uspješna prva dva singla ‘Sakupljač perja’ i ‘Dolazimo u miru’, grupa Bogunov predstavlja novi nostalgični singl ‘O radosti’ za nadolazeće ljeto.

Tekst & foto: press

Od grupe Bogunov smo naviknuti na teške i mračne priče, ali ovaj put stižu s pjesmom punom uspomena na spontanu nedovršenu romansu, nostalgičnih razmišljanja o onim trenucima kad se opustimo i prepustimo lijepim mislima.

Video spot su snimali na različitim lokacijama u Ljubljani i Opatiji. U glavnoj ulozi je poznata učesnica reality showa Sanjski moški Anja Rijavec. Ovaj put je pred kamerom u drušvu mladog glumca Jona Laha, kojega možemo vidjeti u predstavama kazališta Glej.

Za produkciju video spota se pobrinula agencija Brnčič & M agency d.o.o, a režirao je Denis Brnčič, kojeg znamo kao autora dokumentarnog filma Železne stopinje. Kamerom je upravljao Rok Kokovnik.

O radosti‘ treći je singl s drugog albuma grupe Bogunov i daje naslutiti da će postati ljetni hit. Pustite je kad u ljetnjim večerima evocirate lijepe uspomene na romanse ili u autu kada vozite prema novima.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll