Borna Čop & Vedran Božić – Što ćemo sad s tim

24.05.2024.
Rockomotiva

Borna Čop, gitarista grupe Film, predstavlja novi autorski singl „Što ćemo sad s tim“, punokrvnu rok pesmu natopljenu snažnim emocijama i gitarističkim bravurama legendarnog Vedrana Božića, jednog od najvećih sviračkih imena jugoslovenske rok scene.

Tekst: press
Foto: Marina Pešić

Što ćemo sad s tim je pesma koja za mene ima izuzetnu važnost, stoga sam je odabrao kao najavni singl prvog kantautorskog albuma koji izlazi ove godine, ističe Čop. Oduševljen sam sinergijom sa producentom Zvonimirom Domazetom, u čijem vrhunskom studiju upravo ovih dana dovršavamo snimanje materijala.

Borna Čop posebno naglašava da je ponosan zbog saradnje sa Božićem:

Vedran je istinski velikan rok gitare, moj dragi prijatelj i muzički mentor još od gimnazijskih dana. Njegove solo deonice pesmi daju posebnu vrednost i poveznicu s vremenom najkreativnijeg stvaralaštva u rokenrolu.

Video spot u režiji Igora Ilića, između ostalog, prikazuje Bornu i njegove saradnike u studiju kao svojevrsnom utočištu od spoljnog sveta, muzičkom ateljeu u kojem nastaju njihova dela koja jedva čekaju da podele s publikom na koncertnim binama, radio stanicama i putem interneta.

Borna je prethodno već predstavio uspešne singlove “Sestro noći“, “Znakovi ljubavi” , “Ljeto ljubavi” i baladu “Svjetla Zagreba“. Neke od navedenih su zadobile toliku podršku slušalaštva u Srbiji da su bile u vrhu top lista Radio Beograda 202.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll