Buđenje i Lara Bang – Bolje ne, ne, ne

08.09.2023.
Rockomotiva

Buđenje je na svom uspješnom albumu dueta “Brudetu” ugostilo vrhunske glazbenike, a pjesmu “Bolje ne, ne, ne” otpjevali su zajedno s Larom Antić, frontmanicom grupe Bang Bang. Deseti rođendan popularnog Bang Banga obilježit će ovim putem i grupa Buđenje te iskoristiti priliku da prijateljima i kolegama glazbenicima čestitaju veliku obljetnicu.

Tekst & foto: press

Lara je pjevačica u meni omiljenom bendu Bang Bangu i zapravo smo koristili priliku da na ‘Brudetu’ pozovemo sve izvođače i fantastične pjevače i pjevačice koji bi na neki način pomogli da nam pjesme zazvuče i postanu još bolje, rekao je Darko.

Ljubav između Buđenja i Bang Banga traje već dugi niz godina, a pjesma prije nego što je doživjela svoju studijsku verziju, otpjevana je na nastupu nakon kojeg su shvatili da bi “Bolje ne, ne, ne” trebali snimiti na nosač zvuka.

Meni je drago da smo s ovom verzijom dali neku novu priču ovoj pjesmi, i čim je Darko došao s prijedlogom za snimanje ja sam bila za jer mi je pjesma od početka zazvonila i imala je to nešto izazovno u sebi i razmišljala sam kako bi bilo da ja to otpjevam, objasnila je Lara.

Glazbu i tekst potpisuje osnivač Buđenja, Darko Bakić, dok je aranžman napravio producent albuma “Brudet” i gitarist grupe, Vedran Baotić. Koncertna scenografija čini spot koji je nastao u produkciji Izvan fokusa poseban. A još jedna specifičnost je i datum izlaska spota jer se njime najavljuje proslava 10 godina postojanja benda Bang Bang.

Okrugli rođendan obilježit će veliki slavljenički koncert u Boogalo 7. listopada, a ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim po cijeni od 10 eura.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll