Bukolik – Run the Show

19.06.2024.
Rockomotiva

“Run the Show” je treći singl sa nadolazećeg albuma benda Bukolik.

Tekst: press

Foto: Dimitrije Tanasković

Pesma donosi osećaj prvih velikih iskustava sa živom muzikom – udarci bubnja koji prolaze kroz telo, prve suze i osećaj povezanosti kada vas muzika potpuno preplavi.

Kombinujući fanki ritmove sa moćnim, energičnim refrenom, pesma kanališe uzbudljivo iskustvo nastupa pred ogromnom publikom i prenosi duh slobode i zajedništva koji je sastavni deo festivala.

Snimao/Miksovao/Masterizovao: Mirko Luković (Huskee Studio)

Alternativni rok bend Bukolik nije samo grupa muzičara – to je entitet koji se stalno razvija, a pokreće pet članova. Crpeći inspiraciju iz bendova kao što su Kings of Leon i Pearl Jam, Bukolik stvara melodije koje podstiču misli i priče. Ove melodije se pretvaraju u više od pesama; postaju izraz evoluirajućih emocija i ideja.

Naziv “Bukolik“, arhaična reč za idilu, simbol je harmonije koju bend postiže kroz muziku, pronalazeći sreću i ispunjenje u kreativnom procesu. Svaka kreacija premošćuje pojedinačna razmišljanja sa širim konceptima, pomerajući ne samo granice benda, već i granice muzike, jer usmeravaju slušaoce da povežu svoje svetlo sa celinom.

Od svog osnivanja 2018. godine, bend deli muziku punu zahvalnosti, svetlosti i ogromnog optimizma. Njihov jedinstveni zvuk omogućio im je da očaraju publiku u zemlji i inostranstvu.

Godine 2023, Bukolik je potpisao ugovor sa Rekius Records, spreman da podele više svog unutrašnjeg svetla sa svetom.

Bukolik su:

Miloš Kuvelja – Vocals
Mihajlo Simić – Guitars
Bogdan Marković – Guitars
Luka Ješić – Bass Guitar
Aleksandar Topalović – Drums

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll