Clone Age – Mijenjam se

26.06.2023.
Rockomotiva

Čakovečki Clone Age objavljuju svoj novi energični singl “Mijenjam se”, ujedno i drugi singl s nadolazećeg albuma, koji će svjetlo dana u izdanju Dallas Recordsa ugledati krajem 2023. godine.

Tekst: press
Foto: Martina Strahija

Za ‘Mijenjam se‘ predstavljaju i videospot, ali ovog puta u vlastitoj produkciji. Članovi benda odlučuju preuzeti stvari u svoje ruke i upuštaju se u potpuno novi izazov pa su tako sami režirali, snimili i producirali cjelokupni video spot.

Ova kreativna sloboda rezultirala je zanimljivim i energičnim vizualnim radom, koji savršeno nadopunjuje glazbu i priču koju nam bend donosi.

Videospot je dijelom snimljen u noćnom ambijentu Gornjeg grada, gdje se kroz igru ulične rasvjete i nevjerojatne izvedbe glavnog glumca Kristijana Ugrine najbolje dočarava ta vječna borba čovjeka sa samim sobom. Pjesma “Mijenjam se” prenosi duboku emotivnu i introspektivnu poruku, prikazujući glavnog lika koji se suočava s promjenama koje donosi vrijeme, a njegova unutarnja borba s vremenom postaje središnja tema.

Produkciju potpisuju Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Clone Age. Miks potpisuje Leonard Klaić, Mastering Mark Mrakovčić, a snimano je u studiju Dostava zvuka. Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Clone Age.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll