Contra – Neon

14.06.2024.
Rockomotiva

Virovitički rock bend Contra predstavlja novi singl i videospot “Neon”. Za glazbu i tekst je zaslužan Matej Mihelčić, aranžman potpisuje cijela Contra, a glazbenu produkciju i mastering su napravili Siniša Radić, Ivan Medarić i Boris Juhas. Izvrstan navijački spot, koji je snimljen u Virovitici je snimio, montirao i režirao Matija Turkalj.

Tekst & foto: press

Frontman Contre, Matej Mihelčić, kaže:

Zadrži dah i zašuti, pusti nebo nek se ljuti, zatvori oči i zagrli me… Pogotovo kad igra Hrvatska! U ritmu rockerskog ozračaja kojim zrači Contra od reuniona pa sve do sada, s puno ljubavi prema nogometu, poruka je i dalje jasna! Budi svoj! Ovo je prvi glazbeni videospot u kojem se prikazuju obilježja domaćih nogometnih klubova i njihovo rivalstvo. Svaki Contrin član navijač je jednog od klubova u hrvatskoj nogometnoj ligi. To su Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek. Ali, kad igra repka svi smo kao jedno.

Video “Neon” preslikava ljubav prema reprezentaciji. Kako svatko navija za svoj voljeni klub, tako s još većom ljubavlju navija složno za repku! U spotu se pojavljuje i Mihin sin Noa, kao vjerni nogometni navijač!

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll