Despide The Noise – Vlast

26.02.2024.
Rockomotiva

Despite The Noise je četvoročlani bend iz Kragujevca, poznat po žestokom zvuku iz old school hardcore/crossover branše. Bend se okupio u jeku pandemije 2020. godine, a sada je objavio i video singl “Vlast” kojim najavljuju album “Manifest”.

Tekst: press
Foto: Marko Dašić

Despite The Noise objavljuje prvi studijski album sa deset brzih i energičnih pesama pod nazivom „Manifest“. Album je sniman u studiju Doma omladine Kragujevac. Miks i master je radio čuveni danski producent Tue Madsen (Agnostic front, Madball, Sick Off it all, Meshuggah, The Black Dahlia Murder, Heaven Shall Burn, Moonspell).

DTN je sastavljen od iskusnih muzičara koji su svoje karijere gradili kroz različite muzičke pravce i žanrove. Peđa – gitara (Dead Joker), Duško – bas (Larska, Trula koalicija), Vladimir – bubanj (ČBS, Lur) i Igor – vokal (Progression of a live). Prošle godine bend je izbacio singl pod nazivom „Fog“ za koji je urađen i spot.

Pune tri decenije bunta sažete su u album koji se zove „Manifest“. Album nosi poruku mira i nade koja nas sve ovo vreme drži budnim i aktivnim. Kao prva među jednakima izdvaja se numera „Vlast“ koja je jedina na albumu na maternjem jeziku i nosi vrlo jasnu poruku. Pesmom pokazujemo odlučnost da stanemo u odbranu zdravog načina razmišljanja i da novim generacijama pokažemo da je ispravno razmišljati drugačije, objasnili su članovi benda.

Debitantski album grupe Despite The Noise pod nazivom „Manifest“ dostupan na svim striming platforma od 23. februara.

 

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll