Detour – Kao ptica let

13.06.2024.
Rockomotiva

“Kao ptica let”, letnji hit singl Detoura munjevito je osvojio slušaoce te se već nedeljama penje ka vrhoovima radijskih lista, a sada je stigao i razigrani spot kojim vas detourovci zovu na najbolji pool party.

Tekst: press
Foto: Ante Gugić

Veliko zadovoljstvo je čuti da je naš najnoviji singl „Kao ptica let“ među najizvođenijim pesmama u regionu, naročito zato što se radi o prvoj pesmi koju predstavljamo nakon albuma „Master Blaster“ i sa kojom otvaramo poglavlje novog albuma. Hvala na puštanju i slušanju, rekao je autor pesme i frontmen benda Nenad Borgudan iskreno kaže i kako mu je teško da priča o svojoj muzici i kako je najsretniji kada slušaoci sami daju interpretaciju Detourovih pesama.

Toliko smo uživali da radimo na našem poslednjem albumu Master Blaster, ali sa podjednakom radošću smo se upustili i u ovo novo poglavlje. Ispred nas je „Kao ptica let“ avantura u jedan drugačiji zvuk, ali opet, čini mi se, ovako subjektivno, prepoznatljiv Detouru. Pesma govori o uspomenama od kojih smo satkani i o tome da sve što je nestalo i prestalo živeti i dalje postoji dokle god se mi toga sećamo – kaže nam Nenad Borgudan koji je rediteljsku palicu za vizualizaciju spota predao Radoslavu Jovanoviću Gonzu.

Vesela ekipa iz Detoura spot je snimila na idiličnom imanju Grunt Gruda dedovine, a kako je vidljivo i iz samog video spota, ceo dan snimanja proveden je u pravoj letnjoj party atmosferi.

Letnji hit omiljenog zagrebačkog benda priča emotivnu ljubavnu priču i u klasičnom detourovskom maniru donosi dozu pozitive i optimizma.

I u pravu je Borgudan kada kaže da njegovi stihove najbolje pričaju Detourovu priču jer tako je teško već na prvu ne zaljubiti se u njegove zarazne strofe i melodiju.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll