Dogma & Saša Antić – Moja je želja

22.05.2023.
Rockomotiva

Pjesma ‘Moja je želja’ novi je single pulske Dogme kojim bend otvara novo poglavlje u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri te s njime kreće na put prema svom novom, šestom albumu pod etiketom izdavačke kuće Dallas.

Tekst: promo
Foto: Doringo Photography

Singl je u pravom stilu Dogme: instrumentalno dominantan, plesan, melodičan i snažan. U pjesmi gostuje tekstualni i vokalni veteran hip-hop scene Saša Antić (TBF) koji je svojim jedinstvenim stilom pjesmi dao dodatnu snagu i izražajnost. Upečatljivim rifom i puhačima, Dogma opet osvaja na prvu.

Tekst potpisuju Sandro Pettener i Saša Antić, a cijeli bend zaslužan je za glazbu, aranžman i produkciju. Uz bend u kojem su Sandro Pettener, Zoran Stojković, Tonči Pavlinović i Toni Selaković pjesmu su svojim izvođačkim gostovanjem obogatili Branko Sterpin na trubi i Luka Žužić na trombonu, te Mauro Giorgi – Mifra na akustičnoj gitari. Za mix i mastering zaslužan je Perica Šuran, a snimka je nastala u pulskom studiju Partyzan.

Petterner, vokal i autor, otkriva poruku novog singla:

Pjesma ‘Moja je želja’ govori o velikoj želji i nedovršenom letu koju smo svi mi imali u određenoj životnoj fazi kada smo nadobudno mislili da svojom mladenačkom energijom možemo promijeniti svijet, a onda, nakon nedovršenog leta, život te prizemlji, sazriješ i prođe vrijeme pa shvatiš da sve nestaje i da je sve prolazno… da treba živjeti za svaki trenutak… ili kako Saša Antić kaže u pjesmi: “Sa daleke zvijezde pa sam u svijet, proša sve i svašta i dotaka sve, iscidia glad, smutia šejk, ekstazu i bol, suze i smijeh, tuka glavom probia zid, kupia pamet, dobia vid, da u svemu ćutim red i usrid vatre led i da svaki tren je svet, jedna ljubav, jedan grijeh, jedan život jedan ples.”

Odličan videospot ‘Moja je želja‘ sniman je u Puli (DC „ ROJC“) i Zagrebu, a njegov je snimatelj, montažer i redatelj Dinko Čvorić Doringo.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll