Donkey Hot – Teretana

17.07.2023.
Rockomotiva

Donkey Hot, energična rokenrol petorka objavljuje spot za pjesmu ‘Teretana’, s njihovog albuma prvijenca ‘Mama’.

Tekst i foto: press

Nakon što je su njihova posljednja 3 koncerta, četiri osobe tražile da sviraju ‘Teretanu’, bend je zaključio da ta pjesma mora imati i spot, a on je upravo pred vama. Za ideju o spotu kažu da je sama pjesma diktirala kako će on izgledati i da su htjeli pokazati svu raskoš svojih isklesanih tijela u nadi da će potaknuti ljude na zdrav život.

S obzirom na to da članovi benda Vili Gobac (vokal), Doris Mihaljević (bas), Hrvoje Dizdar (bubanj), Marijo Dujmić (klavijatura) i Mihovil Burek (gitara), treniraju jednom u pola godine, a ljeto je pristiglo i ovim tempom su stigli isklesati tvoja tijela za pokazivanje na plaži, zaključili su da moraju ući u ulogu online trenera. Jer kako vide, to je jedini način da napokon postanu popularni.

Šalu na stranu, jedini cilj ove pjesme je da se pušta u svim teretanama i da na taj način zarade ogromne novce.

Spot je sniman u najjačoj „home made“ teretani u gradu koju je bend sam složio, i nakon toga pojeo pola obližnje pizzerie. Iza kamere je bila Mara Prpić, koja je, prema riječima benda – rasturila.

Iako su tek nedavno izdali svoj prvi album, na set listi se već nalaze i neke stvari s nadolazećeg albuma.

Radimo punom parom već mjesec dana, imamo dva riffa, kaže Vili, a Burek nadodaje da su ulovili dobar tempo rada.

Od izdavanja albuma su odradili šest koncerata. ”Ljudi su jako dobro prihvatili što smo izbacili. Posebno mi je drago vidjeti mladu ekipu koja dođe divljati u prve redove i znaju naše stvari.”

Ovog ljeta bend ide na mini turneju, pa ćete ih moći uloviti 14.7. na Green River Festivalu u Zagrebu, 27.7. na Martinskoj Šibenik u sklopu Martinska Punk meets Kanal Fest, 28.7. u Puli na Food Truck Festivalu, 5.8. u Čakovcu i 12.8. u Labinu na Danu Grada Labina.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll