Edo Maajka – Moj put

30.03.2023.
Rockomotiva

Svojim jedinstvenim izričajem, ‘Moj put‘ obogatili su Đorđe Miljenović i jedan od najposebnijih umjetnika ovih prostora, Rade Šerbedžija.

Tekst i foto: promo

Nakon video spotova za singlove ‘Moćno’, ‘Zlatni koker’, ‘Svaki čovjek’ feat. Dino Šaran, ‘Letimo iznad’ feat. Tibor i Burky te krajem prošle godine objavljen ‘Hajmo se nać’ feat. Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić, Edo predstavlja spot za jednu bitnijih mu pjesma u dugogodišnjoj karijeri, ‘Moj put’.

Ekranizaciju potpisuju Marko Nemec i Hrvoje Baudoin iz Dostave zvuka koji kao da su se vodili devizom “manje je više” i na najbolji mogući način tu ideju proveli u djelo.

‘Moj put’ impresivna je, iskrena pjesma koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kao uostalom i mnoge Edine. Njezin tekst odražava Edinu introspektivnu i kritičku prirodu, s fokusom na njegovu životnu i umjetničku putanju. Versima prenosi razmišljanja o odlukama, izazovima i poteškoćama koje je doživio tijekom života, ali istovremeno izražava zahvalnost za svaki korak na tom putu koji ga je doveo do ovog trenutka. Snažni beatovi, sirova iskrenost i minimalistička video produkcija koja nadograđuje njezinu emotivnost čine ju nezaboravnom i upečatljivom, doista savršenom za zatvaranje albuma.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll