Funk Shui – Čaj

22.11.2023.
Rockomotiva

Evo nam sada omiljenih Makedonaca s najnovijim isečkom s hvaljenog novog albuma “Nikogaš pak”, pesmom i spotom “Čaj”.

Tekst & foto: press

Funk Shui, makedonski bend, još od svog prvenca “Aether” iz 2012. godine, preko “R.E.M.” iz 2015. i EP-a “Impuls” iz 2018, neprestano evoluira, usavršava svoju viziju i zvuk. Njihov izlazak iz okvira žanrova najbolje se može opisati kao iskustvo koje obuhvata različite emocije, stilove i uticaje.

Sa svakim novim izdanjem, Funk Shui pomera granice moderne muzičke scene, otvarajući jedinstven put u predefinisanju značenja biti zaista talentovan i izražajan bend u regiji. Njihov rad nije prošao neprimećeno, a bend je pozvan da nastupa na nekim od najprestižnijih muzičkih festivala diljem Evrope, uključujući Eurosonic ESNS, Mondo.NYC, MENT Ljubljana, Athens Music Week, PIN Music konferenciju i Liverpool Sound City.

Nedavno su objavili svoj treći, dugo očekivani album “Nikogash Pak”, koji uključuje sve već poznate singlove: “Meteori”, “Veter”, “Ne Vreme”, “Krik” i druge.

Uzbudljivost oko dugoočekivanog izdanja njihovog trećeg albuma kulminirala je s dva uzastopna rasprodata nastupa u Skoplju, što je dokaz rastuće važnosti i kulturnog utjecaja benda. S neumoljivom posvećenošću glazbenoj originalnosti i inovacijama, FUNK SHUI je bend koji će privlačiti pažnju u godinama koje dolaze.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll