Grozni Gadovi – Šapat

07.03.2024.
Rockomotiva

Grozni Gadovi predstavljaju svoj debitantski singl “Šapat”, izuzetno radiofoničnu pjesmu, sa prizvukom osamdesetih, ali moderne produkcije i angažiranog teksta.

Tekst & foto: press

Šapat progovara o problemu nasilja u obitelji te o nužnosti da se o toj temi otvoreno govori. Ova rock četvorka je novo ime na sceni i već svojim prvim radovima privlače pažnju na domaćoj rock sceni. Beskompromisni, čvrsti, angažirani, samo su neki od epiteta ovog benda koji neumorno svira gdje god stigne i predstavlja svoju glazbu.

O svojem debitantskom singlu kažu:

Diskonektirani međuljudski odnosi omogućuju predatorima da se kamufliraju među obične ljude. Ne vidimo ih, ne čujemo ih i ne možemo ih prepoznati jer se oblače, ponašaju i pričaju kao i mi sve do trenutks dok se željezni lanac vrata ne zatvori za njima. Tada sigurno ulaze u svoj zatvoreni svijet gdje tiho šapće svoje misli. Šapat postaje zlokobni vjesnik zla. Pjesma Šapat vodi nas na drugu stranu. U zatvorenu prostoriju u kojoj zarobljena žrtva priča svoju priču, a društvo okreće svoj pogled.

Pjesma je snimana u Purple Cat studiju pod budnim okom producenta Damira Trkulje – Šilje. Ovu pjesmu prati odličan spot iza kojeg stoji Roberto Tkalec (RMusic), a posebno se u spotu ističe talentirana mlada plesačica Leonarda Stručić. Video se dinamičnim kadrovima naslanja na priču pjesme te savršeno spaja glazbu sa slikom. Grozni Gadovi ovom pjesmom najavljuju i svoj nastup na Peperton Live festivalu, dvodnevnom festivalu nezavisnih bendova okupljenim oko glazbene online platforme Peperton koji će se održati 17. i 18.3. u Močvari.

Grozni Gadovi su:
Željko Stručić – Struja
Kruno Petrović
Bruno Potočki
Sven Marković

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll