Hadži Prodane Duše – Mator mlad

16.03.2024.
Rockomotiva

Bend Hadži Prodane Duše osnovan je davne 2009. godine. Poznati su po duhovitom i satiričnom pristupu životnim temama čime su se izdvojili kao jedan od originalnijih sastava na regionalnoj muzičkoj sceni.

Tekst: press
Foto: Marko Golubović

Nakon pobede na 50-oj jubilarnoj Zaječarskoj gitarijadi izdali su album naziva “Racionalna manjina” za izdavačku kuću PGP RTS.

Bend trenutno čine Vojislav Lazić (vokal, gitara), Milan Jevtović (bas), Vladimir Radović (gitara), Aleksandar Pantelić (vokal) i Uroš Rakonjac (bubnjevi).

U subotu 16. marta održaće se koncertna promocija novog singla i spota “Mator mlad” benda Hadži Prodane Duše sa početkom u 21 čas u Domu omladine Beograda. Cena ulaznice je 500 dinara, a specijalni gosti su bend Equinox iz Užica.

Naš poslednji koncert u Beogradu bio je 2022. godine u Božidarcu. Sa nestrpljenjem priželjkujemo nastup u Domu omladine Beograda na kome ćemo predstaviti publici spot i singl za pesmu “Mator mlad” koji smo snimili pod dirigentskom palicom režisera Vladimira Kurćubića Joje sa kojim smo već sarađivali na spotovima za pesme “Dodir Topline” i “Vođa”. Nadamo se da se publika u Beogradu uželela nas koliko smo mi njih – kažu članovi benda.

 

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll