Hoodooleen – I Found

27.09.2023.
Rockomotiva

Robert James Hudulin snimio je album u Rafinerijskom domu u Sisku, dvorani koja je uspjela preživjeti potres i zadržati osmijehe i glazbu koji su odzvanjali njom.

Tekst: press
Foto: Toni Mijač

I Found novi je singl kantautora Hoodooleena na kojemu još jednom čujemo njegov sjajan i emotivan vokal koji svakim svojim uzdahom i izdahom živi jedinstveni život s klavirom. I ova pjesma će se naći na live albumu „Live and Alone“ na kojemu Hoodooleen svira ogoljene verzije svojih pjesama i daje publici čistu emociju, ali i pokazuje svoju jedinstvenu ljubav prema glazbi. Iako je odrastao na Korčuli, u Sisku je pronašao svoju ljubav, dok u Petrinji trenutno radi. Ova dva grada stradala su u potresu, no Rafinerijski dom u Sisku je uspio ostati čitav. Na tom mjestu Hoodooleen je snimio materijal dug sat i dvadeset minuta koji su najavili singlovi „Sometimes“ i „Pretentious Blues“, kao i najnoviji „I Found“. Svaki tjedan nova live snimka sve do objave albuma koja je planirana za 10. listopada.

Hoodooleen ovom prilikom naglašava da nije htio objaviti album s pjesmama u obliku u kojem su objavljene kao singlovi, nego se ipak odlučio na live varijantu:

Kako uživo sve pjesme prođu neku transformaciju – od malenih promjena do velikih zahvata – učinilo mi se da bi to moglo biti interesantnije publici.

Miks i master ovog singla, kao i cijelog albuma potpisuje stalni suradnik Filip Vidović iz Matterhorn Musica, iza video materijala stoji Toni Mijač, snimatelj i montažer, dok je Vjekoslav Palinić postavio rasvjetu.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll