Irish Stew of Sindidun – Shine On

13.03.2023.
Rockomotiva

Folk-rok bend iz Beograda, Irish Stew of Sindidun, obradovao je svoje fanove i ljubitelje irske muzike širom sveta novom pesmom pod nazivom „Shine On“, drugim singlom koji je izašao nakon poslednjeg studijskog albuma „City Of Grigs“.

Piše: Ljiljana Zdravković
Foto: Bojan Stevanović

Shine On ima prepoznatljiv zvuk koji spaja tradicionalne irske instrumente sa rok elementima, i u potpunosti je ono na šta je publika navikla da čuje od “beogradskih iraca”.

Tekst i muziku kao i mnogo puta do sada potpisuje Bojan Petrović, pevač i frulaš benda.

Radujemo se što se ovim singlom na neki način vraćamo na scenu posle pandemijske pauze i ponovo možemo da delimo našu muziku i emociju sa publikom. Pesma je ljubavna kao i većina naših pesama. Sada govori o ljubavi prema životu. Pognutih glava nećemo videti svu lepotu, a mnogo smo se saginjali u poslednje vreme, kaže Bojan Petrović.

Nova pesma biće uskoro predstavljena publici i uživo jer je Irish Stew već najavio dva martovska koncerta povodom Dana svetog Patrika: 17. marta u Domu kulture u Novom Sadu, i dan nakon toga u Beogradu, u Božidaracu 18. marta.

Dan svetog Patrika je uvek poseban za nas, i jedva čekamo da proslavimo sa svim prijateljima i poštovaocima naše muzike na koncertima u Novom Sadu i Beogradu. Ovo je ujedno i lepa prilika da čujemo utiske o novoj pesmi od publike, iz prve ruke, oči u oči.

Sa svojim jedinstvenim spojem muzičkih stilova, iskrenih tekstova i zarazne energije, Irish Stew of Sindidun će sigurno biti jedan od vrhunaca ovogodišnje proslave Dana svetog Patrika.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll