Ivo Jurić – Neobičan par

16.09.2023.
Rockomotiva

Mostarski glazbenik Ivo Jurić napisao je rock and roll posvetu svim onim parovima koji, bez obzira na neke neobičnosti, u potpunosti funkcioniraju.

Tekst: press
Foto: Mario Beljo

Rock glazba uvijek je bila dio života Ive Jurića, pa ga možemo vidjeti i na koncertima vlastitih idola, poput Bruce Springesteena ili Guns n’ Rosesa. Ovog mostarskog glazbenika i kantautora vežu i brojni nastupi pred publikom istančanog glazbenog ukusa, a za sebe zna reći da u glavi ima nekoliko stotina pjesama koje može otpjevati i odsvirati. U međuvremenu se odlučio ozbiljnije posvetiti vlastitim pjesmama i karijeri te ostvaruje suradnju s najvećom diskografskom kućom u regiji, Croatia Records.

Do sada je objavio singlove „Mozak jedne djevojke“ i „Blizu“ s kojom je nastupio na Splitskom festivalu. Otkrio je i onu svoju nježnu stranu, ali i ovu žešću. Odlučio je napisati rock and roll posvetu svim onim parovima koji, bez obzira na neke neobičnosti, u potpunosti funkcioniraju.

Pjesma „Neobičan par“ objavljena je također za Croatia Records i dolazi nakon njegovog nastupa na Splitskom festivalu. Za ovu prigodu okupio je sjajne glazbenike, a svirali su mu Josip Joco Vukoja na gitari, Marko Jakovljević na bas gitari, Dario Raos na bubnjevima, Ivan Zovko na klavijaturama i Ivan Sušac na saksofonu.

Osim što je autor glazbe i teksta, Ivo je također svirao gitaru, a njegov prijatelj i stalni suradnik, Josip Vukoja radio je na aranžmanu i produkciji. Za pjesmu „Neobičan par“ snimljen je i videospot u produkciji Marija Belje.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll