Izgubljeni Vikend – Izgleda da da

26.04.2024.
Rockomotiva

Glazbeni entuzijasti i ljubitelji kreativnih glazbenih komada imaju razlog za radost jer se Izgubljeni Vikend, glazbeni projekt Josipa Radića, ponovno javlja na glazbenoj sceni s novim singlom ‘Izgleda da da’.

Tekst & foto: promo

Ova nova pjesma priča o otpornosti na izazove svakodnevice i obilježena je jedinstvenim akustičnim ugođajem i višeglasnim harmonijama koje su postale zaštitni znak ovog projekta.

Poznat po svojim bendovima Kensington Lima i Valentino Bošković te kao autor pjesama niza poznatih hrvatskih izvođača, Radić nastavlja svoj glazbeni put i s Izgubljenim Vikendom, a dodao je i par riječi o novom singlu:

Pjesma ‘Izgleda da da’ slavi onu iskru, otpornu na svakodnevicu loših vijesti, nedostatka vremena i stambenih kredita. Da, on je lijeno prase, ona je vještica, i da, CD-ovi se više ne prodaju i sve je teže ostati budan do ponoći, ali „još smo tu, izgleda da da!“.

Izgleda da da‘ nastavak je niza singlova Izgubljenog Vikenda započetih suradnjom s Yayom (‘Treba nam dosade‘) i Pavelom (‘Nemoj se obazirat na nas‘) te veselog božićnog soul komada ‘Kitimo naš prvi bor‘. Novi singl definitivno poziva slušatelje da zarone dublje u tekst te da pronađu inspiraciju i motivaciju u trenucima kada se čini da su izazovi preveliki. Josip Radić je autor glazbe i teksta, a zajedno s producentom Hrvojem Prskalom potpisuje i produkciju pjesme.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll