Jelusick – Died

09.01.2024.
Rockomotiva

“Died” je novi singl i spot benda Jelusick sa njihovog hvaljenog debitantskog albuma “Follow the Blind Man”.

Tekst: promo
Foto: Josip Marković

Died je pesma koju smo Keller i ja zajedno složili još pre par godina. Tematski je vezana za davanje zadnje šanse nečemu u životu pre odluke da se od svega kompletno odustane. Spot je nastao slučajno bez da smo znali da će uopšte biti snimljen tokom našeg koncerta u Švajcarskoj, je ispričao frontman benda Dino Jelusić.

Spot za pesmu “Died” obradovao je njihove brojne obožavatelje jer se od izlaska albuma upravo ta pesma iskristalizovala kao ‘ fan favorite’, a sniman je sa dve kamere od strane Šajcarskog foto/video studija “Musik clip” koji su iz tog materijala uz korištenje animacije složili ovaj spot.

Za bend Jelusick, predvođen multiinstrumentalistom, jednim od najboljih domaćih vokala i akutelnim mentorom showa The Voice, Dinom Jelusićem, 2023. godina bila je izuzetno uzbudljiva. Nakon objave debitantskog albuma, koji širom regiona i sveta skuplja odlične kritike, održali su niz rasprodatih koncerata, a nominovani su i u kategoriji najboljeg izvođača rock muzike nezavisne muzičke novinarske nagrade Rock&Off . U 2024. godini nastavljaju da rade punom parom i njihovu publiku očekuju brojni koncerti i nove pesme.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll