Kiza Bluza The Band – A šta to čekamo

24.11.2023.
Rockomotiva

Upravo je premijerno emitovan video spot grupe Kiza Bluza The Band – “A šta to čekamo”.

Tekst & foto: promo

Reč je o pesmi za koju je muziku tekst i aranžman napisao frontmen benda Zoran Mladenović, a u kojoj je uvodni gitarski pasaž pozajmljen od benda The Television.

Ova pesma ušla je u finale konkursa za Nagradu Milan Mladenović 2023.

U pitanju je drugi video singl sa albuma “Kao da ne postojim” koji je u formatu CD-a i na digitalnim platformama Fidbox objavio ove godine.

Album sadrži 13 pesama, muziku, tekstove i aranžmane za sve pesme je napisao Zoran Mladenović, koji potpisuje i muzičku produkciju albuma, stvaranog u periodu od 2019. do 2022. godine.

Postavu Kiza Bluza The Band-a čine Mario Milićević (bubnjevi, perkusije, prateći vokali), Nebojša Vasiljević (bas gitara, prateći vokali) i frontmen benda Zoran Mladenović (gitare, glavni vokal), sva trojica iz Zaječara.

Zoran Mladenović (1975) u ranoj mladosti počinje da svira gitaru i formira pank bend KoalicijA, a 1988. nastaje njegova nova grupa Jelizaveta Bam sa kojom je, po odluci žirija, pobedio na Zaječarskoj gitarijadi 1999. godine.

Nakon rada sa još nekolicinom bendova Mladenović (koji sada živi u Čačku) formira Kiza End Bluza Bend, sa kojim, nakon desetogodišnjih brojnih koncerata širom Srbije, 2015. godine objavljuje album prvenac “Ponovo mlad“, samo u digitalnom formatu, a nakon toga ova rok grupa dobija svoj aktuelni naziv.

Bend uskoro počinje sa koncertnim promocijama svog, već veoma uspešnog, novog albuma.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll