Konstrakta – Evo, obećavam!

02.03.2023.
Rockomotiva

Uz novi singl dolazi i glazbeni spot koji se sastoji od tri priče.

Tekst i foto: promo

Mnogo uzbudljivih trenutaka prvog polufinala srpskog nacionalnog izbora predstavnika za Pjesmu Eurovizije obilježilo je sinoćnju večer (1. 3. 2023.), a jedan od istaknutijih bio je Konstraktino predstavljanje novog singla naziva „Evo, obećavam!“.

Umjetnica je cijele godine bila zdrava i vrijedno je radila na pjesmi koja i ovoga puta pokreće neke iznimno značajne životne teme – govori o nekim od najprisutnijih psihičkih stanja današnjice, a to su anksioznost i depresija.

Pjesma, koja je prvi službeni singl nakon „In corpore sano“ kojim je osvojila 5. mjesto na Eurosongu i srca internacionalne publike, Konstrakta je plasirala u distribuciji Virgin Music Label & Artist Services koji je dio velike Universal Music grupe.

Singl prati glazbeni spot koji na kreativan i promišljen način prikazuje teme o kojima govore stihovi.

Kako je pjesma pisana u formi triptiha, tako je i sam spot snimljen kao omnibus tri priče – „Depresivna sam.“, „Anksiozan sam.“ i „Obećaj mi.“.

Prvi dio režirao je talentirani mladi beogradski redatelj Nikola Stojanović poznat po kratkometražnim filmovima „Mi smo videli leto“ i „Šerbet“, za drugi je bila zadužena iskusna hrvatska redateljica talijanskog porijekla Marcella Zanki čiji stil kombinira jake vizuale i umjetnički pristup sa psihologijom, dok je treći režirala Isidora Bulatović koja je radom na ovom spotu pokazala svoju nevjerojatnu kreativnost, znanje i samostalnost.

Spot je u samo nekoliko sati od svoje premijere izazvao pravo oduševljenje i lavinu pozitivnih reakcija, što je bilo i očekivano jer je donio svježinu i ljepotu svojevrsnu samo Konstrakti.

Tagovi: , , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll