Kuzma & Shaka Zulu – Dalmacija California

17.06.2024.
Rockomotiva

Znaš da lito ide mala kad majstori sa mora imaju novi hit! Kuzma & Shaka Zulu u novo ljeto ulaze s pjesmom u svom prepoznatljivom stilu.

Tekst & foto: press

Dalmacija California soundtrack je za popit pivu, skočit u rivu i zaspat na suncu u vrelim ljetnim danima. Autor glazbe i teksta za pjesmu je Saša Kuzmić, a za ovu ljetnu himnu snimljen je i videospot koji potpisuju Ivan Perić, Tony Kuzmić, Josip Rogošić i Zvonimir Pavlinović.

Dalmacija California, najnovija pjesma, inspirirana je ljetom kao našim smislom života, kojem se uvijek unaprijed veselimo. Ideja je bila da old school rap i Beach Boys klasik refren spojimo u jednoj pjesmi. Ovo mi je jedna od najdražih pjesama do sada, nekako je sve kako treba. Čak ima i malo cenzure! To je taj zvuk kojim izmamimo osmijeh na lice i pozovamo na ples. Kreće sezona i radujemo se feštama skupa s našom vjernom publikom. Vole Vas Kuzma & Shaka Zulu i vidimo se na partyjima! – poručuje Kuzma.

Dvojac nastavlja pohod na radijski eter svojim prepoznatljivim izričajem, a u prvom planu su, kao i uvijek, dobre vibracije. “Dalmacija California” pravo je osvježenje za nadolazeće vruće ljetne dane.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll