Lado Bartoniček – Tren

25.01.2024.
Rockomotiva

Posljednjim singlom i spotom ‘Sanjaš sama’, riječki kantautor i multiinstrumentalist Lado Bartoniček najavio je svoj prvi samostalni album, a novom pjesmom ‘Tren’, korak mu je bliže.

Tekst & foto: press

U ovoj se veseloj rock pjesmi susrećemo s pričom o modernom muškarcu koji hrabro korača svijetom istovremeno pružajući podršku djevojci koju je prestao voljeti. Ne drži ju u sjeni, već ohrabruje da zasja svojim vlastitim suncem i krene putem vlastitog uspjeha, a on, bez obzira na to koliko je puta bio ostavljen, ne slama se; umjesto toga, hrabro nastavlja trčati u potrazi za pravom ljubavi.

Spot za pjesmu, kojeg i ovaj put zajednički potpisuju Jasmina Štefović i Lado Bartoniček, oživljava priču na dvije dojmljive lokacije. Prva je isušeno Lokvarsko jezero u Gorskom kotaru kojom se vizualno opisuje osjećaj napuštenosti dok se u daljini naziru obrisi nade, života i ljubavi, utkani u zelenilu drveća. Druga lokacija, plaža Meline u Solinama na otoku Krku, dodatno upotpunjuje priču. Mala šetnica na plitkoj muljevitoj obali mora predstavlja simbol težnje za velikim planovima za budućnost. Široki pogled prema kopnu otvara perspektivu o ambicijama i snovima koji su pred svima onima čiji se zajednički put ipak razdvojio.

Tren‘ je pjesma koju u potpunosti potpisuje i izvodi Lado, i kojom šalje snažnu poruku o hrabrosti, podršci i nepokolebljivosti u traganju za istinskom ljubavi i vlastitim uspjehom.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll