LoM – Djevojka

04.11.2023.
Rockomotiva

Nakon singla “Oduzmi sve”, koprivnički bend LoM objavio je video za pjesmu “Djevojka” koja donosi punokrvnu energiju onoga što LoM predstavlja.

Tekst & foto: press

Talentirani trio u ovom singlu predstavlja spoj tradicionalne glazbe s modernim žanrovima u bolnoj priči djevojke koja čeka na muškarca koji nikad ne dolazi. Duboka povezanost etna, rocka i elektronike, koja se najviše manifestira u “Djevojci”, specijalnost je benda LoM, a s pjesmom “Djevojka” osvojili su drugo mjesto na ovogodišnjem Demofestu u Banja Luci.

Progresija “Djevojke” je upravo takva, gdje ona njega doziva, pjeva mu, te joj na kraju pjesme već dozlogrdi čekati nekoga tko nikad neće doći. Okreće se sebi i počinje plesati sama sa sobom te shvaća da je tako zapravo i sretna.

Vješto oko iza kamere bilo je ono uvijek pouzdanog Dinka Šimca, koji je za LoM još snimio „Svemir“ i „Kosu“. Koncept i montažu spota potpisuje svestrani osnivač i basist benda Aleksandar Rapaić. Spot je sniman na imanju Stari zanati Hlebinama, selu nadomak Koprivnice, u kojem je nastala naivna umjetnost. Odjeća transformirane djevojke ukrašena je tradicionalnim vezom Koprivničkog Ivanca kojeg su posebno za ovu prigodu izvezle članice udruge DIF Koprivnički Ivanec. Master pjesme potpisuje audio majstor Filip Motovunski.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll