LoM – Oduzmi sve

12.10.2023.
Rockomotiva

Nesvakidašnja kombinacija rocka, elektronike, drum ‘n’ bassa i etna koprivničkog benda LoM polako ali sigurno osvaja publiku. Nakon burnog sudjelovanja na banjalučkom Demofestu na kojem su osvojili drugo mjesto, ekipa iz benda LoM objavljuje treći singl s hvaljenog albuma “Prilike”.

Tekst & foto: press

Radi se o pjesmi “Oduzmi sve” koja će vas uzdrmati i pokrenuti do neslućenih visina. “Oduzmi sve” dobila je svoju ekranizaciju koju potpisuje Aleksandar Rapaić, a video prikazuje pitoreskni zavičaj renesansnog grada Koprivnice. Mastering singla potpisuje producent Filip Motovunski, pokretač etabliranog studija FM Mastering.

“Oduzmi sve” benda LoM video je razglednica grada koji je sačuvao znatan dio svoje kulturno-povijesne graditeljske baštine i iznjedrio mnogobrojne kvalitetne glazbene sastave.

Iz benda poručuju:

Glavni akter spota je naš DJ Krešo. Krešo je na početku svoje karijere u bendu bio dosta povučen i osim u stvaranju glazbe nije hteio previše sudjelovati u kojekavim ekstravaganzama. No ipak je jednog dana odliučio izaći iz svoje komfort zone i predložio nam da snimimo jednu svojevrsnu koprivničku razglednicu gdje bi on vodio glavnu priču. Mi smo jako ponosni na svog Krešu i veselimo se njegovim daljnjim vratolomijama.

“Prilike” su bombastičan album, prepun različitih elektro zvukova koji se sluša u jednom dahu.

Siniša Miklaužić, Muzika hr

Album ima veliku snagu napretka pokazivajući ogroman potencijalni kreativni kapacitet i prepoznatljiv autorski legitimet. Originalnost.

Horvi, terapija net

“Oduzmi sve” sublimacija je teme traženja same sebe (»Gdje da li da nađem opet sebe. Reći ću ti sve, samo me ništa ne pitaj!«) iznesena iznova kroz razarajući electro ritam…

Marinko Krmpotić, Novi list

 

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll