Lu Dedić – Plavi leptir

27.01.2024.
Rockomotiva

Lu Dedić se drugačije i magično odlučila predstaviti na Dori pjesmom “Plavi leptir” koju potpisuje Miroslav Lesić. Premijerno je danas objavila i službeni videospot koji pjesmi daje novu dimenziju. Iza produkcije spota stoji Tina Kadoić, a priču su zajedno s Lu dočarale plesačice Luna i Nika Lilek.

Tekst: promo
Foto: Tina Kadoić

Na spot sam ponosna i osim pri snimanju same pjesme ‘Plavi leptir’, kroz proces snimanja ovog spota još sam dublje prodrla u tu nježniju stranu sebe. Tina Kadoić snimala je i moj prvi spot i kao što sam očekivala, ponovna suradnja je bila još jedno predivno iskustvo. Tina mi daje dojam kao da se već dugo znamo i napravi ugodnu i familijarnu atmosferu u kojoj ništa nije teško odraditi. Plesačice Nika i Luna Lilek su me oduševile svojim performansom, a posebno sam ponosna i na magičnu scenografiju koju je osmislila i postavila Marta Dolenčić, rekla je Lu.

Svoju glazbenu priču započela je nedavno i u kratkom roku isprobala različite žanrove, a pop izričaj je onaj u kojem se osjeća najbolje. Iza sebe ima tri singla – “Zadnji sati ljeta“, “Prava stvar” i “Mijenjam se“. Na pozornici Dore, Lu će pokazati svoju moćnu i nježnu stranu, s čarobnim stihovima povest će na kratko i bajkovito putovanje koje će se itetako upamtiti.

Organizacija je puno kompleksnija, neusporedivo s bilo čime što sam do sada radila, zbog čega mi je uzbudljivo sudjelovati u cjelokupnom procesu i vidjeti kako se to sve odvija prije nego što stigne pred TV kamere i publiku. Pjesmu bih opisala kao vilinsku i bajkovitu, u isto vrijeme nježnu i moćnu. Jako mi je drago što imam priliku predstaviti se takvom pjesmom, ispričala je Lu.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll