LU – Ne mogu ništa sam

03.07.2023.
Rockomotiva

Pop Depresija i Kišobran šire svoju muzičku porodicu i otvaraju podetiketu Zeleni kačket! Prvo izdanje u okviru ZK edicije je debitantski singl za šabački trio LU, pesma “Ne mogu ništa sam”, koju možete da poslušate na svim digitalnim platformama i bandcamp-u. Video je režirao Ilija Petrović i pogledajte ga na YouTube-u.

Tekst & foto: press

LU postoji od 2021. godine, a bend čine Mario Đurić (bas), Živorad Popović (bubnjevi) i Ivan Bilan (gitara i vokal). Singl “Ne mogu ništa sam” snimljen je u Down There studiju tokom proleća ove godine, u produkciji Uroša Milkića, koji je u svom stilu kao producent, mentor, snimatelj, član benda i stariji brat usmeravao energiju, bes, strast, očaj i ljubav ove ekipe dvadesetogodišnjaka. Bilan je autor teksta, a kompletan bend zajedno sa Milkićem zategao je muziku i aranžman.

Dosadašnji period benda, pored određenog broja manjih svirki, obeležen je uglavnom radom i pravljenjem materijala koji je bend rešio da sklopi u formi albuma. Proces snimanja započet je u maju 2023. godine i snimljene su dve pesme koje će biti objavljene tokom leta, kažu članovi benda LU.


Ne mogu ništa sam je jedna od prvih pesama koje je bend napravio i koja je naišla na pozitivne reakcije nama bliskih ljudi. To je pesma koju smo svirali na svim dosadašnjim svirkama i koju smo odabrali kao singl za album, jer smatramo da na najbolji način predstavlja rad benda.

U bliskoj budućnosti LU planira da odsvira što veći broj koncerata kao i da do kraja godine finišira snimanje albuma.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll